woensdag 3 februari 2010

Aftellen

De laatste loodjes,.... De tijd gaat snel, maar soms zou het zelfs nog even iets sneller mogen gaan. Nog 5 weken, maar het mogen van mij ook 5 dagen worden :)
De ongemakken nemen toe. M'n buik lijkt constant op knappen te staan en wordt nu echt wel groot. Eergisteren zei m'n navel "plop", echt heel charmant nu dus. Verder last van olifanten voeten, randjes in m'n benen van m'n sokken, moeite met m'n laarzen aan- en uittrekken, kortademig, maagzuur, niet veel honger, harde buiken en de lenigheid (voor zover ik dat al had)is héél ver te zoeken.
Gelukkig is mijn Lief lief voor me en heeft hij onder andere het wekelijkse boodschappen doen op zich genomen. Ik hoef nu dus niet meer te slepen met tassen, flessen, pakken en zakken. Zeker nu met de sneeuw, kou en gladheid is dat heel fijn, want het is niet aangenaam om nu nog eventjes plat op m'n giechel te gaan.
En verder is het dus afwachten.
Het kamertje is klaar, het boxkleed genaaid, de broek van m'n huispak verkort, de enveloppen gestickerd en m'n tas is gepakt, zelfs voor Jetje staat 'ie klaar.
Ik heb nog een klein lijstje met administratieve "rotjes" liggen en inmiddels schreeuwen de ramen om een lapbeurt (de sneeuwschuiver heeft voor flatsen half gesmolten met zout vermengde sneeuw op de ramen gezorgd en dat zijn nu mooie witte vlekken, vooral als het zonnetje erop schijnt) en moet de keuken nog een sopje hebben. Voor die laatste twee dingen vertrouw ik op nog een vlaag van nesteldrang, dan heb ik nog iets om me op uit te leven.
Volgende week weer een RDV bij de gynaecoloog en ook staat er een bezoekje aan de anesthesist gepland. Die laatste gaat mij alles vertellen over de ruggeprik :)
Ik ben weer benieuwd!!!

1 opmerking:

  1. Hey Linda, het is er even bij ingeschoten om je blog te volgen. We zijn namelijk 15 januari de trotse ouders van een zoon genaamd Jens. Via een spoedkeizersnee is hij op de wereld geholpen en het gaat allemaal super met hem. Hij heeft drie weken lopen flirten met de verpleegsters op de couveuse afdeling en heeft daar de beginselen van het drinken en warm houden geleerd. Hij is vijf weken te vroeg geboren dus is erg klein en een licht gewichtje!
    Inmiddels gaat het na 6 dagen ziekenhuis opname met mij ook weer super goed ik had namelijk acuute zwangerschapvergiftiging die voor de bevalling is begonnen en daarna doorgezet heeft. Het was ff aanpoten maar goed ff tanden op elkaar en we zijn er weer doorheen gekomen. Het genieten kan dus nu beginnen en de eerste meters zijn inmiddels achter de kinderwagen gelopen.

    Hoop voor je dat de laatste loodjes niet al te zwaar worden en snel te horen dat lieve Jetje is geboren.

    Groet Nicole

    BeantwoordenVerwijderen