maandag 22 februari 2010

Weer een weekje verder,....

Sinds afgelopen weekend houdt Jetje zich een beetje rustig. Naar mijn idee té rustig, dus ik heb er vanochtend maar een telefoontje aan gewaagd, ik maakte me toch wel een beetje ongerust.
In plaats van morgen een CTG-scan te krijgen, mocht ik vandaag dus al komen.
Eerst moest ik ruim drie kwartier op de verloskundige wachten en daarna moest ik bijna drie kwartier aan de CTG-scan liggen. Deze was helemaal goed. Voor de zekerheid werd er ook nog maar een echo gemaakt. Ook deze was goed. Jetje heeft nog genoeg vruchtwater, d'r hartje klopt goed, ze ligt in de juiste houding en de placenta is ook nog steeds in goede conditie.
Helaas is ze nog steeds geen millimetertje ingedaald en ook is de baarmoedermond nog strak en gesloten. Nog geen groen licht dus om in te leiden.
Weer een week afwachten dus, maar dat geeft ook wel een rustig gevoel. Ik hoef nu niet meer de deur uit deze week. Alleen nog even het chalet schoonmaken voor de volgende gasten, ik heb nog één afspraak staan met de boekhouder en een paar bureau klusjes te doen. Verder ga ik me denk ik maar eens écht gedragen alsof ik ruim 37 weken zwanger ben, een beetje rustig aan dus!!!

2 opmerkingen:

  1. Goed balen dus maar ook wel fijn dat je geen onnodige ingrepen krijgt. Dus gedraag je of je echt 37 weken bent en geniet van de rustige Jet wie weet hoeveel kabaal ze gaat maken als ze het daglicht ziet!! Geniet ervan en spreek je snel weer.

    Groet Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tipje: veel ananas (sap) en maseer je enkels (onder de knokkels aan de buitenzijde), schijnt te helpen bij de ontsluiting ;-) Rustig Jetje? Just stilte voor de storm! x J,

    BeantwoordenVerwijderen