donderdag 28 januari 2010

Poffertje kakken

Ik ben iemand die vaak dingen tot het laatste moment uitstelt. Vaak kom ik daardoor in tijdnood en soms word ik gered door het toeval en komt het toch allemaal nog goed. Maar nu knaagt er iets binnenin. Al een paar dagen denk ik, ook al heb zeker nog een week of 6 te gaan, dat het misschien toch niet onverstandig is om een "vluchtkoffertje" klaar te zetten. Het kan maar alvast klaarstaan en al puffend je spullen bij elkaar zoeken, lijkt me ook niet echt prettig. Toch heb ik het tot nu toe nog steeds vooruit geschoven. Eerst dit, dan dat nog af, dan komt er weer iets bij of tussen en nog steeds staat m'n tas niet klaar.
Maar nu heb ik keelpijn en denk ik dat ik best wel eens zwaar verkouden zou kunnen worden. Caya is immers ook een paar dagen ziek geweest en loopt nog steeds met zakdoeken en een verstopte neus rond. Het zou dus niet gek zijn als mij dat ook te wachten staat.
Maarja, als ik er dan koorts bij krijg, moet ik wel direct naar het ziekenhuis,......
Ik weet het, het is een groot ALS verhaal, maar ik denk dat ik dan toch maar NU mijn koffertje ga pakken, voordat het straks te laat is,...... Kan ik meteen, als ik toch boven bezig ben, nog even de slaapkamer opruimen, de vuile was sorteren, de schone was opbergen, eigenlijk ligt er ook nog was om gestreken te worden, en ......, en ....... Oh, mijn lijstje blijft groeien, net als mijn buik.

1 opmerking:

  1. hey lin, ik heb toevallig eergisteren mijn vluchtkoffertje klaargezet. Niet met alles erin (ik heb nu eenmaal niet 2 paar pantoffels, 2 tandeborstels, 2 lenzenpotjes enzovoorts), maar wel alles voor de kleine. Onder het mom van 'je weet maar nooit' , en 'zal je zien als je het niet doet, dat ze ineens eerder komt' (of 'hij', want in ons geval is het nog een verrassing).
    Hier ook een vreselijk lange to-do-lijst. Zeker omdat manlief mijn otko over gaat nemen en ik echt even he-le-maal met rust gelaten wil worden. Gezien mijn stresslevels lijkt me dat geen luxe over een paar weken. Dat betekent nu dus aanpoten, voor 2 maanden werk voorruit doen etc. Nou meis, succes met het afwerken van je klusjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen