dinsdag 19 januari 2010

32 weken echo

Ik had er best wel naar uitgekeken. Het blijft bijzonder!!! Helaas kon mijn Lief niet mee vanwege verplichtingen op het werk. Wel, dé 32 weken echo:
Jetje is weer helemaal onder de loep genomen. Alles is opgemeten en nagekeken. Het is nog steeds een meisje. Haha, vond ik toch wel belangrijk om nog eens te laten checken!!! Je weet het maar nooit en je hoort wel vaker verhalen van dat de dokter zich vergist.
Ze weegt circa 2250 gram en is 40 cm lang. Teentjes, beentjes, armpjes, vingertjes, neusje, lippen, maagje, ruggegraat, alles zit waar het zitten moeten. Ook het hartje is uitvoerig bestudeerd en is helemaal zoals het hoort.
Ze ligt met haar hoofdje naar beneden, meestal met haar rug over links en haar kontje steekt omhoog. De placenta ligt voor en een beetje laag, maar niet tè.
De dokter heeft alle mogelijke moeite gedaan om een mooie profiel afdruk te kunnen maken. Jetje hield namelijk de hele tijd haar handjes voor haar gezichtje. Na wat duwen en porren verschoof ze een beetje en kon onderstaand plaatje worden geschoten. Tis nu al een prachtig kind!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten