maandag 2 november 2009

Bloedprikken enzo (2)

Ik moet nu elke twee weken bloed laten prikken vanwege de irregulaire waarde Anti-Kell. Daarbij moet er natuurlijk ook elke maand geprikt worden voor de toxoplasmose, suiker en algemene bloedwaarden en moet er een plasje worden ingeleverd.
Omdat ik 25 km van het dichtsbijzijnde laboratorium vandaan woon, heb ik een recept gekregen "à domicile" wat betekent dat er een verpleegkundige aan huis komt.
En dat is natuurlijk lekker makkelijk!!! Eens in de twee weken komt de wijkverpleegkundige op zaterdochtend bloedprikken "aan de keukentafel" en daags erna kan ik de resulataten bij de pharmacie in Le Mayet de Montagne ophalen.
Tot nu toe zijn de waarden steeds goed en hoef ik me geen zorgen te maken. M'n gewicht is ook nog steeds meer dan oké, tenminste, dat vind ik zelf :)
Tot nu toe ben ik pas 1 kilo aangekomen!!! Da's een heel verschil met de totaal 23 kilo die ik aankwam tijdens m'n eerste zwangerschap.

1 opmerking:

  1. Hee, dat is pas service.
    Ik ben al 11 kilo aangekomen. Het garppige is, nu ik aan "mag" komen blijft mijn gewicht stabiel. Ik ben de laatste 5 weken geen gram aangekomen. Maar 11 kilo vind ik al veel te veel.Hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen