woensdag 22 juli 2009

Vergeetachtig

Ik ben zo nu en dan vergeetachtig, maar deze dag sloeg alles.
Nadat ik in eerste instantie m'n potje was vergeten, ben ik nog twee keer fout gereden op plaatsen waar ik feilloos de weg ken. Het hoogtepunt kwam bij Leclerc.
Ik stond de tassen in de auto te laden toen er twee jongemannen op me afkwamen, type "gitan" (zigeuner). Zwart haar, in en in zongebruind, spijker kniebroek, kettingen, zonnebril en bloot bovenlijf. "Hé, ben je een tas vergeten?" vroegen ze. Ik keek lichtelijk verward op en zei iets in de trent van "Uh, weet ik niet, hoezo?" Bleek dat ze aan mijn karretje dezelfde blauwe tas zagen hangen als die nog bij de kassa stond, vol met boodschappen. Ik heb ze vriendelijk bedankt en Caya snel terug naar de kassa gestuurd om de tas op te halen.
Toen werd het hoog tijd om naar huis te gaan, voordat ik nog meer blunders zou begaan,....

1 opmerking:

 1. hi love,
  wat zal dat vreemd zijn om weer zwanger te zijn. komen de herinneringen aan je eerste twee zwangerschappen nu spontaan bovendrijven?
  ben wel nieuwsgierig hoe de begeleiding bij een zwangerschap in Fr gaat en word nu door jou mooi op de hoogte gehouden via je blog. gratis en voor niks.
  Robin is vorige week een jaar geworden. het blijft leuk, een wurmpje dat eerst helemaal niks kon en nu behoorlijk haar ruimte opeist. en iedereen zit daar in stille aanbidding omheen, haha.
  moet toch even "goeie raad" geven (eens een moeder, altijd een moeder): neem voldoende rust. je leidt sowieso een druk leven, maar nu moet je echt naar je lichaam luisteren, hoor.
  zo, dat was het wat raad betreft. viel reuze mee, toch? dikke knuffel voor jullie allemaal, Petra

  BeantwoordenVerwijderen