zaterdag 26 februari 2011

Bijna jarig

Nog een dikke week en onze Nina is alweer één jaar oud!!! Jee, wat gaat dat snel zeg. En het blijft verbazingwekkend hoeveel een mensenkind kan groeien in één jaar, om nog maar niet te spreken over wat ze allemaal heeft geleerd in die tijd.
Omdat onze nachten nog steeds erg onrustig zijn en 3x bezig zijn met Nina geen uitzondering is, besloot ik tijdens een bezoekje aan de osteopate eens te vragen wat zij ervan dacht.
Ze voelde en betaste Nina, kneedde een beetje haar buik en kwam tot de conclusie dat eigenlijk alles goed met haar was. Geen bijzonderheden. Na een beetje kletsen over het ritme, wat ze at, waar ze sliep etc. was al snel haar conclusie: ze moet naar een eigen kamertje verhuizen, dat is rustiger voor haar.
Eigenlijk waren wij zelf ook al tot deze conclusie gekomen, we hadden het alleen nog niet uitgevoerd, met de gedachte "dat doen we wel als ze niet meer zo vaak wakker wordt 's nachts". Fout dus, we moesten het omdraaien!!!
Dezelfde middag ben ik nog begonnen met het puinruimen in haar toekomstige kamer. Volle vuilniszakken, dozen troep en overbodige rotzooi vonden allemaal hun weg naar de voordeur en van daar richting "de bak". Sommige dingen verhuisden naar de kelder of de containers en het kamertje werd al leger.
Afgelopen weekend hebben Mijn Lief, Caya en ik het kamertje gepimpt. Plintjes, planken, aftimmeren en daarna ALLES schilderen. Zondag rond midi waren we klaar en voldaan. De rest van de week heb ik zo nu en dan volgemaakt met plankjes en randjes rood te schilderen en op te hangen, speelgoed te verhuizen en te schikken en daarna konden de lampjes opgehangen worden. Het is echt een heel gezellig kamertje geworden, waar Brusje over een tijdje zo bij kan worden geschoven. Het bedje staat al klaar.
Vrijdag hebben we als laatste Nina haar bedje verhuisd en ging ze voor het eerst in haar nieuwe kamer slapen.
Ze werd afgelopen nacht, de eerste nacht dus, maar 1x wakker en we hebben alle drie heerlijk ontspannen geslapen!!! Ik hoop dat het niet éénmalig was en dat de komende nachten ook zo fijn gaan verlopen.

2 opmerkingen:

 1. Wat is dat mooi gworden. Super.

  Liefs Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk doe je tegenwoordig ook styling? Zo niet starten er mee super gedaan. Wat gaat het snel he. Voor je het weet is dient de volgende spruit zich al weer aan.

  Successs en maak er een mooi feestje van volgende week!!

  Groet Nicole

  BeantwoordenVerwijderen