zondag 6 december 2009

Een bedje voor Jetje


We zouden laatst bij Ikea een kinderbedje kopen. Paste mooi bij de commode, kon hoog en laag, was praktisch, kortom, een leuk bedje!!! Helaas, tegen de tijd dat wij bij de schappen stonden om het bedje in te laden, was de stelling leeg, en moesten we zonder bedje naar huis.
Niet getreurd, Jetje is nog niet geboren, dus nog alle tijd om een volgende rit naar Ikea te plannen en dan het bedje te kopen.
Ondertussen hield ik een klein knagend gevoel en stemmetje dat zei: "wie weet vinden we nog eens ergens een leuk oud wiegje,......."
Afgelopen zaterdag gebeurde dat!!! We waren op een brocante en daar stond ons aan te staren, eigenlijk op ons te wachten, vlakbij de ingang, een waanzinnig mooi antiek wiegje. Het was liefde op het eerste gezicht. Toen het ook nog een schommelwiegje bleek te zijn, deed het er eigenlijk niet meer toe wat er op het prijskaartje stond. Dit wiegje was voor ons bestemd!!!
Het hemeltje is inmiddels genaaid, want we zijn meteen langs Mondial Tissus gereden voor een stofje. Alleen nog even een matrasje snijden en het wiegje is klaar voor gebruik.
Nu hoeven we dus niet meer op korte termijn naar Ikea, want Jetje heeft nu een bedje, waar ze de eerste 3 à 4 maanden heerlijk in kan wiegen, en mijn gevoel is weer bevredigd.
Wéér een streep door het lijstje, zo komen we steeds een stapje dichterbij.


4 opmerkingen:

 1. oe, leuk zeg! ben erg benieuwd naar de foto. Fijn is dat hè, als je weer wat kunt doorstrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een schattig wiegje! Zoveel mooier dan een ikea-bedje, en het past prachtig in het kamertje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Linda,

  Ik volg al een tijdje je blog vol interesse. Ben zelf nu 31 weken zwanger. en was zo'n 6 weken geleden op zoek naar meer info over een Sage Femme. Zo doende dat ik op je leuke en informatieve blog uit kwam.

  Ik ben aan het uitzoeken hoe ik je een prive mail kan sturen maar dat is volgens mij niet mogelijk wel? Mocht dat het geval zijn dan zie ik het graag door middel van een reactie op deze reactie.

  Veel geniet plezier met de verdere zwangerschap en ik blijf je blog volgen.

  By the way super lief wiegje. Je kunt vast niet wachten (net zoals wij) totdat dat gevuld is!!


  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor Nicole:
  Bedankt voor je berichtje.
  Je kunt me mailen op:
  linda.swaag@orange.fr
  Salut!!!

  BeantwoordenVerwijderen