donderdag 29 april 2010

Mummiepak

Nu we ruim 2 weken verder zijn, durf ik wel te juigen en te zeggen dat we het gevonden hebben.
Nadat we spruw al van het lijstje van mogelijke oorzaken hadden geschrapt, hebben we ook de hele apotheek van tafel geveegd. Volgens ons konden al die medicijnen niet goed zijn voor zo'n kleintje. We bemerkten geen positief resultaat, ze vond het vreselijk vies en krijste alles bij elkaar als ze de drankjes in haar mondje gespoten kreeg.
Hoe het nu gaat? Wel, elke avond- en nachtvoeding krijgt ze uit een flesje, waaraan we 3 maatschepjes johannesbroodpitmeel hebben toegevoegd. Ze heeft blijkbaar alleen 's avonds en 's nachts erge last van de reflux, overdag valt het wel mee. Ik kolf dus ook elke avond en nacht en zo hebben we steeds 1 à 2 voedingen op voorraad in de koelkast.
Daarbij hebben we een Snug & Tug aangeschaft. Dit is een inbakerdoek en geeft een prettig gevoel aan onrustige baby's. Met haar armpjes langs haar lijfje ligt ze ingepakt en zo kan ze zichzelf niet meer wakker slaan of krabben tijdens het slapen, waardoor ze weer wakker wordt. Het is even wennen, zo'n rupsje in de wieg, maar ze is er veel rustiger door en slaapt nu goed.
En wij dus ook!!! Ze komt elke nacht 1 keer, tussen 3 en 4, drinkt dan een fles van 120 ml leeg en gaat daarna weer heerlijk slapen.

Lees hier meer over de Snug & Tug en inbakeren.

1 opmerking:

  1. Hé fijn om te lezen dat het beter gaat!
    Van de week een ongelukje gehad met de auto (vrouw en blond ben ik) dus nu alle tijd om te internetten, arrêt de travail voor 4 dagen :(
    Geniet lekker van je meisjes!

    Groetjes Gonda

    BeantwoordenVerwijderen